Maskinoperatör

  • Category: Manufacturing
  • Location: Lyckeby, SE

Bli en del av ett globalt företag och en viktig del i den gröna omställningen

Vår extruderingslinje i Karlskrona behöver förstärka sitt team och söker nu maskinoperatörer som vill arbeta på ett globalt företag och vara med och bidra till den gröna omställningen.

Skiftarbete med problemlösning och stort fokus på kvalitet och säkerhet

Som maskinoperatör inom området utför du samtliga arbetsmoment inom ansvarsområdet – allt från förberedelse, ställ av kommande produktion till utförande och uppföljning. Tillsammans med ditt team ser ni till att produktionen flyter på som planerat samt säkerställer kvalitén i alla steg. Som maskinoperatör krävs det att du tycker om att skruva och justera när det behövs, likväl som du gillar att ställas inför problem som behöver lösas snabbt. Säkerheten är nummer ett och genomsyrar allt vi gör. Arbetet kommer bedrivas under 5-skift vilket innebär varierade arbetstider både dag, natt och helg. 

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av:

  • Förberedelse och ställ av maskin och utrustning 
  • Kontroll av drift 
  • Kvalitetsarbete 
  • Materialhantering
  • Samverkan med övriga skift och supportavdelningar så som produktionsteknik, kvalitet och projektavdelningar      

Nyfiken, ansvarstagande och noggrann

För att trivas hos oss bör du vara nyfiken, ansvarstagande och ha en vilja att utvecklas enligt uppsatta mål. Arbetet ställer krav på att du som maskinoperatör har förmåga att efterleva och följa givna instruktioner och dokumenterar utfört arbete enligt gällande rutiner. Struktur och noggrannhet är delar som kännetecknar dig i arbetet du utför medan disciplinerad, självgående och flexibel stämmer överens med dina egenskaper. En stor del av arbetsmomenten är manuella vilket förutsätter att du är tekniskt kunnig och noggrann i ditt arbete. För att trivas i rollen är du trygg i att hantera förändringar med kort varsel och trivs med att arbeta i grupp likväl som självständigt.  Utöver ovanstående bör du ha följande erfarenheter:

  • Teknisk bakgrund, på gymnasienivå eller högre utbildning
  • Några års erfarenhet av arbete inom industrin
  • Talar och skriver flytande svenska samt engelska

Kontaktuppgifter och ansökan

Vi tror att en mångsidig organisation möjliggör hållbar prestanda, och att en inkluderande och välkomnande kultur gör för en bättre arbetsplats. Vi är engagerade i att främja en mångsidig organisation och en kultur där människor från olika bakgrunder och med olika ståndpunkter kan trivas och inspireras att prestera sitt bästa. Du kommer att få spännande möjligheter att utveckla din egen karriär, attraktiva förmåner.

Är du intresserad av en karriär på ett expansivt företag och samtidigt bidra till den gröna omställningen?

Läs mer om vårt erbjudande och lyssna på några röster från NKT Connectors här!

Välkommen med din ansökan via länken nedan med CV och personligt brev senast den 11 september 2024, urval kommer ske löpande.

Som en del av vår rekryteringsprocess kommer vi att begära ett utdrag ur belastningsregistret.

Om du har frågor om tjänsten, vänligen kontakta rekryterande chef, Magnus Lönn, +46725022620, magnus.lonn@nkt.com eller rekryterare, Sofia Ekelund, sofia.ekelund@nkt.com.

Vänligen notera att vi med anledning av GDPR inte kan ta emot några ansökningar via e-post.

Fackliga representanter

IF Metall - Marcus Degerskär, +46 455 753 52

Välkommen med din ansökan!

#LI-SE1

Om NKT

På fabriken i Karlskrona designar, utvecklar och tillverkar NKT de högspänningskabellösningar som möjliggör övergången till förnybar energi. Här kommer du att gå med i en mångsidig organisation på ett internationellt erkänt ingenjörscentrum som driver en av de mest avancerade högspänningstesthallarna, en toppmodern kabeltillverkning och NKT Victoria – det mest hållbara kabelläggningsfartyget i offshoreindustrin.

​​​​På NKT är vi alla Connectors. Vi ansluter för att utveckla ledande teknologier som möjliggör världens övergång till förnybar energi – och vi håller kontakten för att växa som människor och yrkesverksamma. Som företag kopplar NKT samman en grönare värld med högkvalitativ kraftkabelteknik - designar, tillverkar och installerar låg-, medel- och högspänningskabellösningar och tillbehör som stödjer den gröna omställningen.

NKT har sitt huvudkontor i Danmark, sysselsätter över 5 000 personer i 15 länder och realiserade intäkter på 2,3 miljarder EUR 2023.

Vi kopplar samman en grönare värld.

www.nkt.com

What we offer:

Remote work possibilities

Flexible working hours

Strong safety culture

Exciting career development opportunities

Global company & Scandinavian culture

Hightech industry environment

Mgr Technical Documentation & PM Digitalization

Therese works in the production environment where safety is the number one priority and finds that the secure work environment in NKT makes her and her team gain more focus on being creative and productive.

Our culture

Life @ NKT

Our company culture is created by all of us - everyday.
Find out more
Images of Velke Mecirizi people

Sign up to our Talent Pool

No suitable job for you? Create a profile in our Talent Pool and stay informed about new job offerings.
Loading...